Veilige procedure en aangepaste openingstijden (uitsluitend afhaal)


Maandag 6 April 2020

Lieve gasten, ❤️❤️❤️

Zoals afgekondigd door de overheid moet het restaurant voorlopig tot en met dinsdag 28 april gesloten blijven. Het kabinet zal op dinsdag 21 april (een week van tevoren) laten weten in een nieuwe persconferentie of de huidige maatregelen verlengd zullen gaan worden.

Sinds de sluiting van onze deuren zijn we inmiddels 3 weken verder. Al drie zondagen geen Chinees, een fantastisch team dat thuis zit zonder werk en een lege zaak normaliter gevuld met de warmte en gezelligheid van u, onze vertrouwde gast.
Het voelt niet helemaal goed. Net zoals dat het drie weken geleden niet goed voelde om open te blijven voor alleen afhaal.

De afgelopen 3 weken hebben we ook om ons heen, op straat en in de supermarkten gezien hoe onze samenleving zich ontzettend coöperatief en vlot weet aan te passen steeds als er nieuwe maatregelen worden afgekondigd of als er bestaande maatregelen worden aangepast (denk bijvoorbeeld aan de 1,5 meter afstand, social distancing etc.). Het is goed om te zien hoe ieder zijn verantwoordelijkheid pakt. Mede hierdoor hebben wij besloten dat wij vanaf a.s. woensdag 8 april op een verantwoorde manier open kunnen gaan voor alleen afhaal (geen bezorgen). Hiervoor hebben we de zaak, conform de richtlijnen van het RIVM, zo ingericht dat te allen tijde de 1,5 meter afstand gehouden kan worden om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Verdere aanwijzingen wat betreft de maatregelen die gelden binnen de zaak volgen bij de entree van ons restaurant.

Verder zullen we de komende periode met aangepaste openingstijden werken. Wij zullen geopend zijn voor alleen afhaal van woensdag t/m zondag van 17:00-20:00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk om telefonisch te bestellen om de wachttijd zoveel als mogelijk te minimaliseren (035-6720784).

Wij hopen dat u gezond blijft en binnenkort weer een lekkere maaltijd komt halen bij uw favoriete Chinees. Stay safe!

Liefs, ❤️

Ewan en haar team