Wijn en Spijs diner


Wijn en Spijs diner

Wijn en Spijs diner
Zeer gewaardeerde gasten,
Graag nodigen wij u uit voor een speciaal, zomers diner op zaterdag 17 juni aanstaande. Tijdens dit diner is wijnimporteur en rieslingliefhebber Wim Dooge van W&F Wine Commissionairs bij ons te gast.

Wij serveren u die avond een heerlijk en mooi uitgebalanceerd driegangenmenu, dat door onze gast met drie bijzondere rieslings wordt begeleid. De riesling is de witte wijn bij uitstek om Aziatisch gekruid voedsel te begeleiden. Wim Drooge presenteert u tijdens dit diner – voor het eerst in Nederland – drie wijnen, die speciaal zijn ontwikkeld en geblend voor de verfijnde Aziatische keuken. Die specifieke aandacht vindt u ook terug in de naamgeving: Riesling-for-East. Tijdens het diner schenkt hij drie varianten, die uitmuntend passen bij de gerechten.

Voorgerecht
Salade met licht gekruide gamba’s, mango en avocado
Wijn: Riesling-for-East Dry

Hoofdgerecht
Piepkuiken met licht pikante ketjapsaus, geserveerd met courgette
Wijn: Riesling-for-East Medium Dry

Dessert
Panna cotta met gekaramelliseerde appel in een sausje van rood fruit
Wijn: Riesling-for-East Sweet

Dit zomerse menu kost inclusief de wijnen € 42,50 per persoon.
Ook water en koffie en/of thee zijn daarbij inbegrepen.

Als ook u deze speciale avond op zaterdag 17 juni wilt meemaken, dan verzoeken wij u te reserveren. Dat kan via de website www.demangerie.nl of telefonisch 035-6720784.

U bent van harte welkom.
Met een vriendelijke groet,
Ewan Liu

                  

Thuis genieten?

U kunt tijdens deze dag ook bij ons afhalen om thuis heerlijk te genieten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit Peking eend en allerlei andere heerlijke gerechten.

Bekijk het afhaalmenu