Menukaart

Menukaart

Voorgerechten

##Proeverij van De Mangerie
**Een heerlijke mix van diverse starters (voor één persoon)
==€15.00

##Coquilles
**Met knoflook, sojasaus en glass noodles
==€10.00

##Dimsum
**Sieuw mai, ha kau
==€8.00

##Pekingeend
**Met flensjes, lente-uitjes en komkommer (minimaal voor twee personen)
==€14.00 p.p.

##Vegetarische salade
**Met tempura van broccoli
==€8.00

##Loempia
**Huisgemaakte loempia gevuld met garnalen, ossenhaas of vegetarisch
==€8.00

##Lamshaas saté
**Met roergemakken taugé en pikante ketjapsaus
==€10.00

##Tijgergamba
**Met uitjes, koriander en rode peper
==€14.00

 

 

 

Soepen

##Chinese tomatensoep
**Met kipfilet, tomaat, champignons en prei
==€8.00

##Wantan soep
**Met wantan, groenten en zeewier
==€8.00

 

Hoofdgerechten

Geachte gasten,
In veel restaurants wordt helaas veel voedsel verspild en als restafval weggegooid. Om dit zoveel als mogelijk te voorkomen, kunt u bij ons hoofd- en bijgerechten apart bestellen. Als gevolg van deze aanpak hebben wij onze prijzen van de hoofdgerechten belangrijk kunnen verlagen. U bepaalt voortaan zelf hoeveel en welke groenten of andere bijgerechten u aan het hoofdgerecht wilt toevoegen.

Alle hoofdgerechten zijn exclusief bijgerechten per schaal voor € 2,50:
Nasi, bami, witte rijst, miehoen, Chin. Bami en patates frites

Groenten zijn apart bij te bestellen voor € 3,50 per schaal:
Pak-choi, broccoli, courgette, taugé en gemengde groente

 

Shared dining

Kom met gezelschap dineren en stel uit zes mogelijkheden een heerlijke combinatie van drie gerechten samen. Minimaal voor twee personen.

##U heeft de keuze uit
**• Ossenhaas – met pak-choi, ketjapsaus

**• Garnalen – met kruidige pikante, koriander en rode peper

**• Foe nam – geroosterd buikspek

**• Chasieuw – zacht geroosterd vlees

**• Zalm – met knoflook en oestersaus

**• Kippendijfilet – in kerrie gemarineerd, met ananas en zoete pikante saus

##Prijs
==€20,50

 

Hoofdgerechten vis en
schaaldieren

##Zeebaars, op de huid gebakken
**Met ketjapdressing
==€17.00

##Gamba’s
**Met dressing van koriander, chili, ui en rode peper
==€18.00

##Tarbot, gestoomd
**Met sojadressing, gember en lente-uitjes
==€21.00

##Zeetong, gebakken (circa 500 gram)
**Naturel geserveerd
==€25.00

 

 

Hoofdgerechten vlees - gevogelte

##Ossenhaas (circa 200 gram)
**Met lente-uitjes en donkere sojasaus
==€18.00

##Lamsracks
**Met uitjes, rode peper en koriander
==€20.00

##Pekingeend, geroosterde borstfilet
**Met hoi-siensaus
==€20.00

##Kipdijfilet, gemarineerd
**Met koriander, chili, knoflook en rode peper
==€17.00

 

Hoofdgerechten vegetarisch

##Tofoe
**Met Chinese paddenstoelen in zwartebonensaus
==€16.00

##Stoofpotje
**Met aubergine, pak-choi en broccoli in licht pikante sa-za saus
==€16.00

##Chao ting li
**Met bleekselderie, tofoe, cashewnoten en een pikante, zoete saus
==€16.00

 

 

Tiepang gerechten

Alle Tiepang gerechten worden in een gloeiend hete gietijzeren pan geserveerd, met groenten in zwartebonensaus. U heeft de keuze uit

##Kipfilet
==€19.00

##Ossenhaas
==€20.00

##Garnalen
==€20.00

##Tongfilet
==€19.00

Chinese bouillonfondue

Minimaal 2 personen € 27,75 pp. Deze fondue bestaat uit:
Coquilles, garnalen, ossenhaas, kipfilet, tofoe, wantan, broccoli en pak-choi

Kindermenu t/m 12 jaar

€14,50 pp. U kunt zelf een menu samenstellen:

##Voorgerecht
** Miniloempia’s of Chinese tomatensoep

##Hoofdgerecht
**Kipsaté of ossenhaas, bijgerecht naar keuze

##Dessert
**Kinderijs

##Indien alleen voorgerecht
==€5,50

##Indien alleen hoofdgerecht
==€8,50

##Indien alleen dessert
==€5,00